Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verliest alles onder Nijhuis: 'De eerste zege komt dichterbij'

Laatste update:

Nijhuis was arbiter bij AZ-Ajax op 11 augustus, een wedstrijd die in 3-2 eindigde. Ook floot hij de kraker PSV-Ajax op 22 september, waarbij PSV ruimschoots wist te winnen: 4-0. De derde en laatste keer dat Nijhuis op het veld stond in een wedstrijd van de kampioen, was op 2 november. Toen verloor Ajax op eigen veld met 0-1 van Vitesse. Het waren de enige drie nederlagen in de eerste seizoenshelft.

Als inwoner van Enschede mag Nijhuis geen duels leiden van FC Twente. De Telegraaf geeft aan dat hij echter wel Ajax mag fluiten en dat het in die wedstrijden voortdurend misgaat voor de Amsterdammers. "Pikant detail is bovendien dat Nijhuis met name tijdens PSV-Ajax een negatieve hoofdrol vervulde door bij een 0-0 stand een overduidelijke rode kaart van PSV-aanvoerder Stijn Schaars te missen", haalt de ochtendkrant aan.

Ajax-trainer Frank de Boer blijft hoopvol en wil niet richting Nijhuis wijzen als oorzaak voor de verliespartijen van dit seizoen. Hij geeft alleen aan dat Nijhuis de club nog niet echt geluk heeft gebracht en dat het vast een keer goed zal gaan. "Ik leg me er niet bij neer dat we nooit onder Nijhuis zouden kunnen winnen. De eerste overwinning met Bas als scheidsrechter komt steeds dichterbij", aldus De Boer.

Eredivisie
Roda JC Kerkrade
1 - 2
Ajax

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
9
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
6
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
55
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties