Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verrast met nieuwe actie: 'Deze kunt u doorgeven, koningin'

Laatste update:

Het staatshoofd verraste woensdag met een bezoek aan De Kuip en sprak met onder meer stadiondirecteur Jan van Merwijk, aanvoerder Steven Berghuis en algemeen directeur Mark Koevermans over de problemen die de voetbalwereld ondervindt tijdens de aanhoudende coronacrisis. Tijdens het bezoek liet Willem-Alexander echter zijn voorkeur voor aartsrivaal Ajax enigszins doorschemeren. Toen Willem-Alexander in de kleedkamer van Feyenoord een gesigneerd clubshirt ontving als cadeau, kwam hij met een gevatte reactie: "Deze geef ik graag door."

In 2015 maakte Ron Jans na een ontmoeting met het koninklijk paar bekend dat Willem-Alexander voor Ajax is, terwijl Máxima voor Feyenoord is. En nu Willem-Alexander een Feyenoord-shirt in ontvangst heeft genomen dat hij 'mag doorgeven', is het volgens Ajax tijd dat Máxima, uitgerekend op Vaderdag, hetzelfde doet. "Deze kunt u doorgeven, Koningin. #Vaderdag", knipoogt Ajax via sociale media, begeleid met een foto van het clubshirt met het opschrift 'Van Oranje' voor de poort van Huis ten Bosch in Den Haag'. Op de tweet en Facebook-post van Ajax wordt door de eigen fans erg positief gereageerd.

In Rotterdam sprak de koning met diverse vertegenwoordigers van Feyenoord over de coronacrisis en het Deltaplan Betaald Voetbal, dat onlangs in Den Haag werd gepresenteerd. De koning sloot het bezoek aan Feyenoord af met een rondleiding door De Kuip en sprak tussendoor met mensen van afdelingen die door het wegvallen van evenementen behoorlijk hard zijn getroffen. De vaak bekroonde grasmeester Erwin Beltman legde aan de koning uit hoe het gras in het Feyenoord-stadion op orde werd gehouden tijdens de voetballoze periode.

De actie van Ajax doet overigens denken aan de manier waarop de club eerder deze week reageerde op de claim die zeven voormalige bestuursleden van de studentenvoetbalvereniging Forward maakten over het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers. Dat had qua kleur en opmaak veel weg van een lustrumshirt uit 2018 van de Groningse vereniging. Zonder dat Forward ervan op de hoogte was, reisde aan afvaardiging van de club af naar sportpark Zernike. Met hulp van buitenaf wist de Ajax-delegatie het clubhuis van Forward binnen te dringen en werd een shirt van Ajax met het opschrift 'GSAVV Forward' ingelijst aan de muur.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties