Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verrast opnieuw en haalt Babel terug naar Amsterdam

Laatste update:

De 25-jarige Babel kon transfervrij ingelijfd worden, daar hij zijn nog een jaar doorlopende contract bij TSG Hoffenheim donderdag zelf had afgekocht. De aanvaller speelde in anderhalf jaar tijd 46 competitiewedstrijden in Duitsland, maar kwam niet in de plannen van Markus Babbel voor en werd uit de selectie verbannen. Omdat de transfersom die Hoffenheim vroeg voor Babel voor veel clubs een probleem was, besloot de aanvaller donderdag om zijn eigen contract af te kopen.

De 42-voudig international ging op zoek naar een club waar hij voor een jaar kon tekenen, zodat hij zich in de kijker kon spelen bij clubs die nu nog twijfelden. Ajax, dat nog op zoek was naar een extra aanvaller, hapte toe: "Ryan kent de club, de trainer en hoopt een grote bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het elftal", aldus Haatrecht. "Frank kent Ryan nog uit zijn tijd bij het Nederlands elftal en weet dat hij hem als linksbuiten en spits kan gebruiken. Een voordeel is bovendien dat Ryan de afgelopen seizoenen nooit geblesseerd is geweest."

Babel werd geboren in Amsterdam en opgeleid bij Ajax, waar hij op 1 februari 2004 debuteerde in het eerste elftal. De aanvaller speelde in totaal 73 competitiewedstrijden voor de Amsterdammers, voordat Liverpool ruim zeventien miljoen euro voor hem neerlegde. In Engeland wist Babel echter geen basisplaats te veroveren en ook een avontuur in Duitsland liep uit op een teleurstelling.

Ryan Babel is een aanwinst voor Ajax

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties