Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verraste West Ham United volledig: 'Dit hadden we niet verwacht'

Laatste update:

"We kregen een bod dat we niet verwacht hadden", beaamt Moyes in gesprek met Engelse media. "Hij heeft het geweldig gedaan voor ons. We wensen hem het allerbeste. Dit is een goede stap voor hem. Als we dit bod niet hadden geaccepteerd, hadden we misschien nooit meer zo'n bod gehad."

Niet eerder legde Ajax zo veel geld neer voor een speler. Het record stond eerder op naam van Miralem Sulejmani, voor wie in de zomer van 2008 een vast bedrag van 16,25 miljoen euro werd betaald. De 22,5 miljoen euro voor Haller wordt naar verluidt uitgesmeerd over een langere periode.

Het eerste interview van Sébastien Haller: 'De droom is scoren én winnen zondag'

"Het was bekend dat we voor een spits wilden gaan, maar dan moest het wel een spits zijn in wie iedereen gelooft en voor wie je vol gaat", zei directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met Ajax TV. "Nu met alle problemen die we voorin hebben, kwam dit qua timing heel goed uit."

"Ik geef liever iets te veel uit voor iets waarvan ik denk dat het goed is, dan dat ik voor een goedkope oplossing kies die 'half' is. We konden genoeg spitsen huren. Maar de ene was niet fit en de andere had al drie, vier maanden niet gespeeld. Nu halen we een fitte speler binnen", benadrukte Overmars.

Bij West Ham kwam Haller in zijn eerste seizoen tot zeven treffers in 34 wedstrijden. Dit seizoen stond de teller na negentien duels eveneens op zeven doelpunten.

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties