Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax verscheurt contract van Lisandro Magallán na slechts negen optredens

Laatste update:

Magallán meldt zich naar verluidt in de komende dagen bij Elche. Vervolgens maakt hij het seizoen af bij de nummer twintig van LaLiga. Elche staat overigens vrij kansloos op de laatste plek, met acht punten achterstand op Cádiz en Sevilla. Op Celta de Vigo, dat net boven de degradatiestreep staat, heeft Elche maar liefst negen punten achterstand.

Voor Ajax betekent het definitieve vertrek van Magallán het einde van een uiterst pijnlijk dienstverband. De rechtsbenige verdediger werd in de winter van 2019 voor maar liefst negen miljoen euro overgenomen van Boca Juniors en tekende destijds een zeer lucratief contract. Uiteindelijk kwam Magallán slechts 192 officiële speelminuten in actie voor Ajax, verdeeld over negen optredens. Omgerekend kostte de transfersom van de Argentijn de club zo'n 46.000 euro per gespeelde minuut. Tussendoor speelde hij op huurbasis voor Deportivo Alavés, RSC Anderlecht en Crotone.

Het pijnlijkste optreden van Magallán was onder Erik ten Hag in De Kuip, toen Ajax met 6-2 onderuit ging tegen aartsrivaal Feyenoord. De achterhoedespeler werd na een uur gewisseld nadat hij volledig werd weggespeeld door de 36-jarige Robin van Persie, die tweemaal wist te scoren. Ook viel hij één minuut in tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-3), toen Ajax een finaleplaats in de allerlaatste seconde uit handen gaf en Lucas Moura zijn derde van de avond wist te maken.

Onder Alfred Schreuder kwam Magallán dit seizoen tweemaal in actie, in de uitwedstrijden bij Fortuna Sittard (2-3 winst) en FC Utrecht (0-2 winst). Nu trekt de miskoop van Marc Overmars, na een zeer ongelukkig huwelijk, definitief de deur achter zich dicht in de Johan Cruijff ArenA.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Lisandro Magallán de grootste miskoop geweest van Marc Overmars bij Ajax?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
2
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
11
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties