Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verslaat Werder Bremen en lijkt klaar voor finale; Bojan scoort

Laatste update:

Ajax had in de eerste helft weinig te duchten van Werder, dat onlangs nog een oefenduel van PEC Zwolle met 3-2 verloor. In de eerste helft genoot men veel balbezit en Siem de Jong was zelfs trefzeker, maar zijn doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Zeven minuten voor de pauze brak Daley Blind op aangeven van Bojan de score open; de linksback kon van dichtbij binnen tikken. Op slag van rust maakte Bojan er zelf 0-2 van. Na een fraaie solo van Christian Eriksen kwam de bal op rechts terecht bij de aanvaller, die de verre hoek vond.

De Spanjaard werd in de kleedkamer achtergelaten door De Boer, maar ook na de pauze bleef Ajax de bovenliggende partij. Naarmate de wedstrijd vorderde werd men echter wel vermoeider en nadat Eljero Elia al een grote mogelijkheid had laten liggen, tekende Joseph Akpala vijf minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer. Eriksen herstelde hierna de marge, maar doordat Nils Petersen nog wat terugdeed, reist Ajax met een minimale zege op zak terug naar Nederland.

-

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties