Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verspeelt zege tegen tien man van Rapid Wien

Laatste update:

Ajax begon met zijn jongste basisopstelling ooit aan een Europese wedstrijd, want de eerste elf waren gemiddeld 21 jaar en 219 dagen oud. In het eerste kwartier had de jonge garde van trainer Frank de Boer het meeste balbezit, maar daarmee was ook meteen alles gezegd, want verder dan een ongevaarlijke vrije trap van Nemanja Gudelj kwam men niet. De eerste echte kansen waren voor Rapid: Maximilian Hofman krulde de bal vanaf achttien meter met zijn linker een halve meter over de kruising van Jasper Cillessen en de doelman keerde later een knal van Philip Schobesberger met zijn rechterhand. Op het moment dat Rapid sterker leek te worden, sloeg Ajax toe.

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

Klaassen werd in het strafschopgebied gevonden door Daley Sinkgraven en punterde het leer na 25 minuten diagonaal in de verre hoek: 0-1. Twee minuten later had de voorsprong zowaar verdubbeld kunnen worden, ware het niet dat Anwar El Ghazi voorlangs mikte. Na 35 minuten hadden de Amsterdammers opnieuw kunnen scoren: El Ghazi legde de bal breed voor Gudelj, maar de van AZ overgenomen middenvelder mikte een meter naast. Twee minuten later zorgde linksbuiten Sinkgraven voor gevaar: na een combinatie met Klaassen produceerde hij van dichtbij een afzwaaier. Ajax zou in de eerste helft echter toch nog voor een tweede keer het vijandelijke doel vinden.

Milik slingerde de bal met zijn linker naar de tweede paal en daar stond Klaassen om het leer tegendraads en via de grond in de verre hoek te koppen: 0-2. Ajax zat bij rust derhalve op rozen, maar kwam niet goed uit de kleedkamer. Binnen drie minuten werd het namelijk 1-2: Florian Kainz kroop voor Kenny Tete en volleerde een harde voorzet van Robert Beric tegen de touwen. De groenhemden van trainer Zoran Barisic roken bloed en hoopten door te kunnen drukken, maar Ajax bleef voorlopig relatief eenvoudig overeind. Na een klein uur kwamen de bezoekers zelfs met een man meer op het veld te staan in het Ernst Happel Stadion.

Stefen Schwab kwam met twee benen invliegen op Jaïro Riedewald en kreeg volledig terecht de rode kaart van scheidsrechter William Collum toegewezen. Ajax kreeg het initiatief na deze veldverwijzing meteen terug, maar moest achterin uiteraard blijven opletten. Na 72 minuten voorkwam Cillessen met een zweefduik bijvoorbeeld de gelijkmaker van Stefan Stangl en een klein kwartier voor tijd werd het dan toch 2-2: Joël Veltman leverde de bal in, waarna topschutter Beric bediend kon worden en Cillessen het nakijken kon geven. Ajax probeerde met Yaya Sanogo binnen de lijnen nog wat te forceren, maar kwam niet verder dan een geplaatst schot van Riechedly Bazoer.

SCHANDALIG!

Posted by voetbalzone on woensdag 29 juli 2015

-
Denk jij dat Ajax de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
8
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
10
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties