Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verwelkomt met Naci Ünüvar een nieuw gezicht op de training

Laatste update:

Ünüvar wordt bij Ajax gezien als een van de grootste talenten uit de opleiding. In mei van dit jaar tekende hij zijn eerste profcontract bij de Amsterdammers. De aanvallende middenvelder ligt tot medio 2022 vast. "Hij stond in de belangstelling van buitenlandse clubs. Het is geweldig dat hij voor ons kiest, maar concurrentie was er zeker", reageerde hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali eerder dit jaar tegenover Ajax TV.

De Nederlandse jeugdinternational won vorig seizoen ook de Abdelhak Nouri Trofee. Hij kwam in het rijtje met spelers als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Donny van de Beek en Ryan Gravenberch. Onlangs werd Ünüvar nog geprezen in de Spaanse media nadat hij uitblonk in een wedstrijd tegen Barcelona Onder-19. Bij de opening van het Estadi Johan Cruyff tekende Ünüvar voor beide doelpunten.

"Vandaag de eerste keer dat ik met het eerste van Ajax meetrain", reageert Ünüvar op Twitter bij Ajax. In een andere video is te zien hoe hij met een knuffel een warm welkom krijgt van Hakim Ziyech. Ünüvar neemt het zaterdag met Ajax Onder-19 op tegen Sparta Rotterdam Onder-19. Aanstaande dinsdag krijgt het hoogste jeugdteam van Ajax bezoek van Lille OSC in de UEFA Youth League.

Verwacht jij dat Naci Ünüvar dit seizoen debuteert in Ajax 1?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
0
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
1
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
46
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties