Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verwijst formeel miljoenenbod op Sigthórsson naar prullenbak

Laatste update:

Het dagblad meldt bovendien dat Ajax nog geen knoop heeft doorgehakt inzake de toekomst van Sigthórsson. De vraag blijft of men er goed aan doet om de 24-jarige IJslander tussentijds te laten gaan en/of Richairo Zivkovic al goed genoeg is voor de rol van reservespits achter Arek Milik. "Ik heb geen veto, maar wel een heel belangrijke stem", zei Frank de Boer.

Volgens Andri Sigthórsson heeft het voor zijn cliënt geen zin om nog langer bij Ajax te blijven. "Ik hoop dat hij snel vertrekt", maakte de zaakwaarnemer in een eerder stadium duidelijk aan Ajax Showtime. "Een speler met de kwaliteiten van Kolbeinn moet wekelijks negentig minuten spelen op zijn eigen positie. Ik weet niet hoe groot de kans op een transfer is, want het is niet alleen aan mij. Er is in ieder geval interesse."

Sigthórsson is bezig aan zijn vierde seizoen bij Ajax en verlengde onlangs nog zijn aflopende contract met een jaar, waardoor hij in de zomer in ieder geval niet transfervrij de deur uit zal wandelen. De IJslander maakte in 73 competitiewedstrijden 29 doelpunten voor Ajax; dit seizoen staat de teller op 5 goals uit 14 competitieduels.

Ajax moet Kolbeinn Sigthórsson deze maand verkopen

Meer nieuws

Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
0
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
3
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
6
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties