Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax voert de druk op Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra op

Laatste update:

Het is de bedoeling dat er in de Johan Cruijff ArenA één iemand verantwoordelijk is voor het technische beleid, zoals Marc Overmars dat eerder was. "Dat we uiteindelijk richting één technisch directeur gaan, omdat die positie binnen een organisatie heel belangrijk is, dat is duidelijk", laat Van der Sar optekenen in VI. Wel benadrukt de algemeen directeur dat het niet de bedoeling is om op zeer korte termijn al veranderingen door te voeren.

"Hamstra en Huntelaar zijn in februari samen begonnen en dat moet je ook de tijd geven, net als de ontwikkeling van Ajax", zegt Van der Sar. "Je moet uiteraard aan elkaar wennen. Dat is niet vreemd. Overmars heeft het bijna tien jaar gedaan en dat is een vloeiend proces geweest." De voormalig doelman geeft ook te kennen dat hij, bij het niet vinden van een geschikte kandidaat, niet bang is om H2 in functie te laten. "We blijven ambitieus en we willen weer stappen gaan maken, maar we weten uit ervaring ook dat zoiets niet van de ene op de andere dag lukt."

Ondertussen wordt in de wandelgangen de naam van Danny Blind genoemd als eventuele nieuwe technische man bij Ajax. Hij gaat als assistent van bondscoach Louis van Gaal mee naar het WK, maar na dat toernooi zou de voormalig verdediger de voetbalzaken bij Ajax voor zijn rekening kunnen gaan nemen. Blind stopte eerder als commissaris technische zaken bij Ajax om als assistent bij Oranje aan de slag te kunnen gaan.

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties