Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax vraagt bescheiden transfersom voor overbodige international'

Laatste update:

Ajax verwijt de verdediger een gebrek aan zelfkritiek: na een teleurstellend seizoen kreeg Boilesen volgens de recordkampioen een aanbieding om zijn contract te verlengen, maar de Deens international zou zich vooral vanwege het late tijdstip waarop Ajax zich meldde niet serieus hebben gevoeld. Zaakwaarnemer en vader Kenny Boilesen ontkent dat er een schriftelijke aanbieding is geweest, maar feit is in ieder geval dat zijn zoon over een halfjaar transfervrij is.

Boilesen hoopt deze maand al een nieuwe club te kunnen vinden en dat hoopt Ajax ook: voor de Amsterdammers is het de enige mogelijkheid om nog een transfersom aan hem over te houden. Volgens het Algemeen Dagblad vraagt Ajax een bescheiden bedrag van 400.000 euro voor Boilesen. Vorige week werd er nog beweerd dat er vanuit de Engelse Championship, het tweede niveau, concrete interesse was.

Ajax heeft Nicolai Boilesen te gemakkelijk laten vallen

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties