Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax vult de directie aan met bekende en ervaren 'Chief Sports Officer'

Laatste update:

De CSO is een nieuwe directiefunctie bij Ajax en het is de bedoeling dat de persoon die die functie bekleedt, wat Hendriks dus nu gaat doen, Ajax 'op de lange termijn gaat bestendigen als topsportorganisatie'. Dat valt te lezen in het persbericht van de Amsterdammers. Hendriks gaat zich richten op alles wat met sportpark De Toekomst, het project De Nieuwe Toekomst, de jeugdopleiding, het vrouwenvoetbal en de aan alle voetbalselecties ondersteunende specialistische afdelingen te maken heeft.

Alles wat met Ajax 1 en Jong Ajax te maken heeft, zoals bijvoorbeeld transfers, blijven onder Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar vallen. Zij rapporteren aan algemeen directeur Edwin van der Sar, die onlangs zijn contract in de Johan Cruijff ArenA verlengde. Van der Sar is blij met de komst van Hendriks. "Zijn kennis en ervaring zijn van waarde bij het verder ontwikkelen van de topsportcultuur van Ajax. Dat betreft onder meer het met de betrokken collega's verder versterken van onze jeugdopleiding, de volgende stappen van ons vrouwenvoetbal en verschillende lange-termijnprojecten, zoals het project De Nieuwe Toekomst."

Hendriks, die een verleden heeft in het hockey en als coach diverse successen behaalde met de Nederlandse mannenploeg, kijkt uit naar de uitdaging. "Ajax inspireert met tot de verbeelding sprekende topprestaties jonge mensen het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega's een bijdrage te leveren aan het versterken van de topsportcultuur en het verder uitbouwen van deze prachtige club."

Meer nieuws

Blessure op training Frankrijk betekent mogelijk goed nieuws voor Dumfries
0
José Mourinho voorspelt winnaar, topscorer én uitblinker op het EK
1
'Feyenoord dreigt basisspeler al na 43 wedstrijden te verliezen'
22
'Ajax ziet in Mexicaan Érick Sánchez gewenste creatieve middenvelder'
33
Zuinig Brazilië beleeft teleurstellende generale voor start Copa América
3
Dit is Ajax-target Oguz Aydin: de opvolger van Berghuis op de rechterflank?
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties