Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wacht belofte van Barcelona aan Overmars in spanning af'

Laatste update:

Barcelona verleende weliswaar geen medewerking aan een verhuur van El Haddadi, maar Overmars werd volgens de Spaanse sportkrant beloofd dat Ajax als eerste club in beeld komt zodra men van mening verandert. De relatie tussen de clubs is meer dan uitstekend en in het verleden werden spelers als Isaac Cuenca en Bojan Krkic al in de Amsterdam ArenA gestald.

El Haddadi, negentien jaar en goed voor een miljoen euro bruto per annum, maakt in de eerste maanden van het voorbije seizoen weliswaar veel minuten, maar dat was voornamelijk omdat Luis Suárez een schorsing moest uitzitten. In januari speelde de tiener zijn laatste minuten voor de hoofdmacht van de Catalanen. De degradatie van Barcelona B uit de Segunda División A betekent dat Barcelona een belangrijke beslissing moet nemen: speeltijd op het derde niveau van Spanje is een flinke stap terug voor Spaans (jeugd)international.

Luis Enrique wil El Haddadi komend seizoen per se in zijn selectie hebben, maar de tiener weet dat zijn uitzicht op speeltijd minimaal zal zijn. Naast Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez kan de oefenmeester ook nog over Pedro beschikken. Laatstgenoemde zette eerder deze maand zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2019. De kans bestaat zodoende dat Luis Enrique in een later stadium alsnog instemt met een verhuurperiode.

Ajax is al enige tijd op zoek naar een nieuwe centrumaanvaller, maar kan pas concreet worden als men zeker is van de verkoop van Kolbeinn Sigthórsson. Tot dusver werd alleen Real Sociedad concreet, maar het voorstel van de Basken om spelers te ruilen kon de Amsterdamse club niet bekoren.

Munir El Haddadi zou een goede speler voor Ajax zijn

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
12
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties