Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wacht doodstil stadion: 'Dat zal voor die jongens wel vreemd zijn'

Laatste update:

John Bosman speelde in 1987 een interland met Oranje tegen Cyprus, zonder publiek. "Je miste de ambiance, de warmte van de mensen. Je loopt tijdens het juichen niet naar een lege tribune", roept de oud-spits in herinnering in het Algemeen Dagblad. Aron Winter kan erover meepraten: ook hij was er 28 jaar geleden bij tegen de Cyprioten. "Ik kan me die stilte in het stadion nog zo goed herinneren", geeft hij aan.

"Nee, leuk is dat niet. Dat zal voor die jongens wel vreemd zijn", zegt Winter, die denkt dat Legia-Ajax voor de spelers aan zal voelen als een soort trainingspartij. Er staat echter veel meer op het spel en daarvan zullen de Ajacieden ook doordrongen zijn, gelooft Winter. "En het zal een voordeel zijn, dat die fanatieke aanhang van Legia er niet is."

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties