Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wacht gesprekken tussen Barcelona en Liverpool in Londen af'

Laatste update:

Ian Ayre, directeur van Liverpool, gaf enkele dagen geleden zijn fiat aan een onderhoud met Barcelona in Londen. De Merseyside-club is bereid om Suárez deze zomer te laten gaan, zeker na het incident op het WK met Giorgio Chiellini en de bijbehorende schorsing van vier maanden, maar men is niet van plan om de aanvaller tegen een spotprijs te laten gaan. Liverpool schat de waarde van Suárez namelijk in op liefst honderd miljoen euro. Een bedrag van iets meer dan zestig miljoen euro zal echter ook worden geaccepteerd, maar dan moet Alexis Sánchez wel in de deal worden betrokken. De aanvaller uit Chili zou echter niet happig zijn op een transfer naar Liverpool; hij gaat naar verluidt liever naar Arsenal.

Technisch directeur Andoni Zubizarreta van Barcelona voedde dinsdag de speculaties over de overgang van Suárez naar de Spaanse club. De oud-doelman loofde de aanvaller voor het openlijk aanbieden van zijn excuses aan Chiellini, die hij bij het WK in de schouder beet. "Ik vind dat Luis Suárez karakter en moed heeft getoond door zijn fout toe te geven'', zei Zubizarreta. "Hij is een geweldige speler, dat weet iedereen, maar op dit moment staat hij onder contract bij Liverpool." Door zijn schorsing mag Suárez tot 1 november spelen noch trainen bij Liverpool.

Suárez kwam in januari 2011 over van Ajax en was sindsdien goed voor 82 doelpunten in 133 duels in het tenue van Liverpool. De club uit Amsterdam houdt de ontwikkelingen rondom de aanvaller nauwlettend in de gaten. Ajax bedong immers een doorverkooppercentage bij de verkoop van Suárez aan Liverpool. Een zomerse transfer zal de Amsterdamse topclub derhalve miljoenen opleveren.

Denk jij dat Luis Suárez deze zomer naar Barcelona verkast?

Meer nieuws

Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
1
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
28
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
52
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties