Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wacht zware kluif: 'We willen tweede worden en móeten winnen'

Laatste update:

Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft AZ een achterstand van vijf punten op Ajax. Alleen met een overwinning maakt de huidige nummer drie van de Eredivisie nog kans om op de tweede plaats te eindigen. "We willen het seizoen in stijl afsluiten tijdens de laatste twee wedstrijden. We staan nu voor de volgende mooie uitdaging: zondag, uit tegen Ajax. Willen we nog tweede worden, dan móeten we winnen. Want de achterstand bedraagt vijf punten", maakt Van den Brom duidelijk.

Als AZ zondag niet weet te winnen van Ajax en de tweede plaats niet meer haalbaar is, is Van den Brom toch tevreden over het seizoen. "Vorig seizoen stond ik hier met hetzelfde gevoel, maar moesten we ons nog wel opladen voor de play-offs. Nu hebben we een heel goed seizoen gehad en ben je snel geneigd te denken dat het seizoen in de Eredivisie ook niets waard is", citeert Voetbal International de coach. "We staan momenteel derde en hebben fantastische wedstrijden gespeeld. Jongens hebben zich goed ontwikkeld en we hebben internationals afgeleverd. Dat zijn heel veel positieve dingen."

Van den Brom kijkt op basis van het vertoonde spel en behaalde resultaten met een positief gevoel uit naar het komende seizoen. "We hebben mooi voetbal gespeeld, de supporters hier hebben dat telkens in de thuiswedstrijden gezien", aldus de trainer. "Dat goede gevoel moet niet worden vergeten en worden opgewekt voor de komende duels. Ondanks de finale willen we dit seizoen met een goed gevoel afsluiten, want dat zullen we meenemen naar het komende seizoen."

-
Hoe eindigt Ajax - AZ?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties