Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax was een goede leerschool, hij is klaar voor Barça of Real Madrid'

Laatste update:

In 2013 maakte Eriksen de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur. De 26-jarige spelmaker kwam sindsdien tot 171 competitieduels, waarin hij 41 keer scoorde en 51 doelpunten voorbereidde. "Ajax was een heel goede leerschool voor hem. Maar het belangrijkste is om wedstrijden te spelen en ik denk dat hij met zijn transfer naar Tottenham Hotspur een goede keuze maakte", zegt Olsen, die tussen 2010 en 2015 met Eriksen samenwerkte als bondscoach van Denemarken en hem liet debuteren als international.

"Tottenham is een club die altijd goed voetbalt. Eriksen groeit in zijn spel en speelt ook beter voor Denemarken, omdat hij elke zondag tegen de beste voetballers speelt', merkt de werkloze manager op in gesprek met Goal. "Als je leert van de fouten die je maakt, dan groei je als speler. Hij is bovendien een fantastisch en heel ambitieus persoon. Eriksen is al een topper. Hij is klaar voor een ploeg als Barcelona of Real Madrid. Voor de nationale ploeg van Denemarken is hij ook heel belangrijk."

Christian Eriksen is klaar voor Barcelona of Real Madrid

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties