Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax was een optie, maar mijn zaakwaarnemer overtuigde me te blijven'

Laatste update:

Elia zegt nu, ruim zes weken later, dat hij best wel oren had naar een terugkeer bij Ajax. De 26-jarige aanvaller maakte van 2000 tot 2002 als jeugdspeler al deel uit van de Amsterdamse club, voordat hij weer terugging naar ADO Den Haag. Ajax waagde in de zomer wel een poging en hij dacht erover na. Uiteindelijk kwam hij tot de beslissing dat het een prima idee zou zijn, naar Ajax te gaan.

"Het was wel een optie, dat had ik ook aan mijn zaakwaarnemer Rodger Linse gemeld", legt Elia uit in een interview met Voetbal International. "Maar hij heeft me ervan overtuigd om in Bremen voor mijn kans te gaan. Ajax speelt in de Champions League, maar als voetballer moet ik proberen het uiterste uit mezelf te halen. En dat kan beter in de Bundesliga. Bij Werder Bremen waren nog genoeg perspectieven", aldus Elia. De flankspeler staat nu op 8 duels en 2 goals: vorig seizoen scoorde hij niet in 24 optredens.

Was Eljero Elia bij Ajax succesvol geworden?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties