Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax weigerde verzoek: 'Overmars was overtuigd dat Sven het zou halen'

Laatste update:

Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, was verantwoordelijk voor het binnenhalen van Botman op huurbasis voor het seizoen 2019/20. De verdediger kwam bij Ajax niet aan de bak, maar wist aanvoerder Daniel Höegh uit de basis te spelen in Heerenveen. Al voor zijn komst was Hamstra overtuigd van het potentieel van Botman, want de technisch manager wilde een optie tot koop laten opnemen in het contract. Overmars wilde daar toen niet aan meewerken. "Hij was ervan overtuigd dat Sven het zou halen", blikt Hamstra terug in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Franse pers speculeert over transfer na optreden van Botman tegen PSG

Sven Botman werd maandag bewierookt in de Franse media. Lees artikel

Begin deze week werd Botman beloond met loftuitingen in de Franse pers voor zijn optreden in de topper tegen Paris Saint-Germain (0-0) van zondag. Ook Hamstra is onder de indruk. "Bij Sven wordt vaak eerst gekeken naar de kwaliteiten die hij mist. Is hij wel snel en wendbaar genoeg? Kan hij met ruimte in zijn rug spelen? Maar hij heeft alle kwaliteiten van een pure verdediger: kan goed duelleren, koppen, is een echte winnaar en kan zich op het laatste moment ervoor gooien. Als Sven voor jou staat: dat is Sven. Heel solide, betrouwbaar, doet geen gekke dingen."

"Ook in zijn persoonlijkheid. Hij is een man van weinig woorden. Doen", vervolgt de technisch manager, die toegeeft ook niet verwacht te hebben dat Botman nu al op de deur zou kloppen bij Oranje. Maar hij is minder verrast door zijn ontwikkeling buiten Nederland. "In het buitenland kijken ze heel anders naar verdedigers. Je moet kunnen duelleren en je man uitschakelen. In Nederland moet je je aanbieden, tussen de linies door spelen. In de Nederlandse competitie moest hij daarin wel een stap maken. Of hij beter past in de Ligue 1? Misschien wel. Hij bewijst dat ie in een sterkte competitie moeiteloos mee kan."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties