Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax weigert medewerking aan vertrek van Lassina Traoré

Laatste update:

Traoré maakte dit seizoen al dertien doelpunten namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De pas achttienjarige aanvaller uit Burkina Faso behoorde voor de winterstop door de blessures in de A-selectie zelfs enige malen tot het hoogste keurkorps van Erik ten Hag. Dat is ook de reden dat de Amsterdammers voorlopig geen medewerking willen verlenen, ook al is de komst van Ryan Babel bijna afgerond.

Met het oog op de vele competitie-, Europese- en bekerwedstrijden wil Ajax zijn aanvallende mogelijkheden niet verminderen. Bovendien nam de Amsterdamse club in het verleden al het standpunt in dat spelers bij voorkeur niet uitgeleend worden aan clubs die op kunstgras spelen, zo stelt het weekblad.

Sparta heeft geen interesse in Anthony van den Hurk (MVV) en Charlison Benschop (FC Groningen). Reda Kharchouch van Telstar geldt als alternatief. De aanvaller wordt gezien als mogelijke vervanger van de vertrekkende Ache, maar wellicht is een eerdere overstap een mogelijkheid. De 24-jarige Kharchouch scoorde dit seizoen al veertien keer in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
13
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties