Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax werkt aan bod op tweevoudig international van Argentinië

Laatste update:

Balerdi (23) debuteerde op negentienjarige leeftijd bij Boca Juniors en stond lange tijd te boek als een van de grootste talenten in het Argentijnse voetbal. Borussia Dortmund sloeg in januari 2019 toe en haalde hem voor circa zeventien miljoen euro naar Duitsland. In dat jaar kwam hij ook tot twee interlands, al waren hem in totaal slechts vijftien minuten gegund. Balerdi werd destijds ook met veel aandacht gevolgd door toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars en de scouts Henk Veldmate en Hans van der Zee. Nu Ajax een rechtsbenige centrale verdediger zoekt, duikt zijn naam weer op in Amsterdam.

Volgens De Telegraaf wordt Balerdi door Veldmate en Van der Zee hoger ingeschat dan Stefan de Vrij, die ook werd genoemd bij Ajax. De verdediger van Internazionale wordt echter als te blessuregevoelig gezien. Daarnaast heeft hij weinig restwaarde en zullen diens salariseisen behoorlijk pittig zijn. Schreuder zou graag wat grinta, Zuid-Amerikaanse passie, toevoegen aan zijn selectie na het vertrek van Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico. Balerdi is volgens de scoutingsrapporten een goede opbouwer en een sterke kopper.

Balerdi heeft naar verluidt wel oren naar een overgang naar Ajax, maar wil daarmee liever wachten tot na dit seizoen. De Argentijnse verdediger ruilde Boca Juniors tussentijds in voor Dortmund en mede door aanpassingsproblemen werd het avontuur in Duitsland nooit een succes. Balerdi koos voor een verhuurperiode bij Marseille, om vervolgens in 2021 voor acht miljoen euro definitief over te stappen. Ajax hoopt op een transfersom van tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de 1.87 meter lange mandekker, die bij de Fransen tot dusver tot 72 duels kwam. De Telegraaf weet dat er naast Balerdi en De Vrij nog een derde optie is, al is zijn naam nog niet bekend.

Is Leonardo Balerdi een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties