Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax werkt Feyenoord uit toernooi om KNVB Beker

Laatste update:

Feyenoord kende tegen FC Utrecht in de competitie (2-5) een ijzersterke generale repetitie en de Rotterdammers reisden dan ook met vertrouwen af naar Amsterdam. Toen de bal al na een paar minuten al in het net lag zullen de Rotterdammers alleen maar meer vertrouwen getankt hebben. Tonny Vilhena ontsnapte randje buitenspel aan de aandacht en de middenvelder wipte de bal over Kenneth Vermeer heen. Uiteindelijk gaf Boëtius net voor de lijn het laatste zetje en dat was nodig ook, want Ricardo van Rhijn probeerde de bal nog van de doellijn te vegen.

De Rotterdammers gunden Ajax de bal, maar de Amsterdammers speelden in een te laag tempo om het de bezoekers lastig te maken. De grootste kansen waren voor Feyenoord: na slecht verdedigen van Nicolai Boilesen kon Ruben Schaken net niet afronden, nadat Vermeer langs de bal dook werd de bal van de Amsterdamse lijn gehaald en een schot van Graziano Pellè werd gepakt door Vermeer.

Ajax begon echter steeds beter te voetballen en dat resulteerde na een dik halfuur in de gelijkmaker. Joris Mathijsen torpedeerde Lerin Duarte, maar arbiter Kevin Blom paste voordeel toe en hij zag hoe aanvoerder Daley Blind een sublieme pass verstuurde. Viktor Fischer omspeelde Erwin Mulder, merkte dat Daryl Janmaat slecht ingreep en plaatste de bal in het net (1-1). Feyenoord wankelde: drie minuten later kreeg Fischer weer een grote kans, ware het niet dat zijn inzet van de lijn werd gehaald door de Feyenoord-defensie.

Na de pauze verdeelden beide partijen de kansen. Schaken werd vrijgespeeld in het strafschopgebied, maar de vleugelspeler stuitte op de dappere Vermeer. Daarna schoot Bojan naast, deed Vilhena hetzelfde en besloot Schaken een rush met een inzet voorlangs. Na zeventig minuten kwam Ajax voor het eerst op voorsprong. Een afgemeten voorzet van Blind werd katachtig gepareerd door Mulder, maar Bojan stond op de juiste plek om binnen te koppen. In de blessuretijd, toen Feyenoord alles of niets speelde, tekende invaller Serero nog voor de 3-1.

-
Ajax is nu de topfavoriet voor de eindzege in het bekertoernooi

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties