Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax werkt in Nijmegen aan doelsaldo en komt naast Feyenoord

Laatste update:

Het strijdplan van Peter Hyballa kon binnen de kortste keren de prullenbak in. Na acht minuten keek NEC al aan tegen een 0-2 achterstand en was de hoop op een goed resultaat nagenoeg vervlogen. Het begon met een ongelukkig eigen doelpunt van Golla. Vanaf de rechterflank gaf Neres de bal voor, waarna de Pool de bal achter keeper Joris Delle gleed. Vervolgens was Neres verantwoordelijk voor de 0-2. De miljoenenaankoop werd bediend door Amin Younes, omspeelde Delle en prikte binnen met de linkervoet.

Neres had overigens de voorkeur gekregen boven Justin Kluivert; andere wijzigingen in het basiselftal waren de entrees van Joël Veltman en Matthijs de Ligt ten koste van Kenny Tete en Daley Sinkgraven. Er was voor Ajax geen vuiltje aan de lucht. Het team van Peter Bosz had het meeste balbezit en de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van NEC. Halverwege de eerste helft had Amin Younes er 0-3 van moeten maken. De buitenspeler ontving de bal van Neres en stond vrij bij de tweede paal, maar schoot over.

Het duurde niet lang voor de derde alsnog viel. Een foute pass van Frank Sturing stelde Lasse Schöne in staat de bal naar voren te spelen; Davy Klaassen kreeg het leer bij Traoré. Die wachtte geduldig en schoof beheerst binnen. Direct na rust zocht Ajax naar de 0-4. Het doel van Delle werd even omgetoverd tot schiettent: de keeper pakte een schot van Neres en een doelpunt van Klaassen werd geannuleerd. Mede daardoor bleef NEC enigszins in de wedstrijd en via Kadioglu werd het zelfs 1-3. Hij stiftte de bal prachtig over de uitgekomen André Onana.

Daarna liep Ajax verder uit. Traoré maakte na een uur zijn tweede van de avond. Younes kwam naar binnen en bediende Klaassen, die in één keer de Burkinees vond. De aanvaller bleef koel en schoot van dichtbij raak. De felheid van NEC was niet meer te bekennen en Ziyech zag de kans schoon om de vijfde binnen te prikken. Hij zette een dribbel in, passeerde meerdere NEC'ers en mikte de bal onder Delle. Via Neres werd het nog bijna 1-6, maar Ajax moest zich tevreden stellen met een marge van vier in De Goffert.

-
Wordt Ajax kampioen van Nederland?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties