Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax werpt zich voor transfer vanwege onzekerheid over Tagliafico

Laatste update:

Zolang er geen duidelijkheid is over Tagliafico, zit Salah-Eddine in de wachtkamer. Sparta wil hem graag huren tot het eind van het seizoen. Hij zou op die manier ervaring in de Eredivisie kunnen opdoen, maar Ajax wil eerst zekerheid over Tagliafico, die dit seizoen op de bank is beland. Sparta is daarom doorgeschakeld en hoopt zich voor het sluiten van de markt nog te versterken met Riza Durmisi, die tot de zomer gehuurd moet worden van Lazio.

Tagliafico kan bij eventuele transfer naar Barça mogelijk niet in Europa spelen

Als Nicolás Tagliafico naar Barcelona gaat, dreigt een dilemma voor de club. Lees artikel

Tagliafico is uit op meer speeltijd, daar hij dit seizoen in de Eredivisie tot dusver slechts twee keer in de basis stond. In totaal kwam hij tot 10 optredens (ruim 300 speelminuten). Vorig jaar kon hij nog wel rekenen op het vertrouwen van Erik ten Hag en was hij de eerste man op de linksbackpositie. Dit seizoen is die rol toebedeeld aan Daley Blind. Tagliafico is dusdanig ontevreden over zijn reserverol, dat hij nog deze winter aanstuurt op een vertrek.

Ten Hag zei vorige week vrijdag dat 'de spoeling heel dun wordt' als Tagliafico deze maand verkast. "Ik merk wel dat het ook voor hem van belang is dat hij aan het spelen komt. Maar soms kom je in zo'n situatie dat je professionaliteit moet betrachten, en dat laat hij altijd zien. Dat heb je ook kunnen zien tegen Excelsior Maassluis (bekerwedstrijd, red.), als hij met zoveel passie en drive speelt." Volgens journalist Mike Verweij 'lijkt de kans groot' dat de Argentijn in Amsterdam blijft.

Salah-Eddine, die een contract tot medio 2023 heeft bij Ajax, wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. Wel speelde hij negentien wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, waarvan vijftien in het huidige seizoen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties