Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wijst bod van 25 miljoen euro op Dusan Tadic af'

Laatste update:

Ajax nam Tadic afgelopen zomer over van Southampton. De aanvaller maakt een goede indruk in het shirt van Ajax en geldt als een belangrijke basiskracht onder trainer Erik ten Hag. Hebei China Fortune eindigde het afgelopen seizoen als zesde en wil een kwaliteitsimpuls in de selectie. Trainer Chris Coleman, eerder onder meer bondscoach van Wales, zou in Tadic een ideale versterking zien.

Het is niet de eerste keer dat een speler van Ajax wordt gelinkt met een transfer naar China. Eerder deze transferperiode werd David Neres in verband gebracht met een overstap naar Guangzhou Evergrande, dat bereid was eveneens tientallen miljoen euro's neer te leggen. Overmars heeft ook dit bod geweigerd, aangezien hij de selectie zo veel mogelijk intact wil houden.

Tadic heeft afgelopen zomer tot medio 2022 getekend bij Ajax. Tot op heden heeft de dertigjarige buitenspeler dertig wedstrijden gespeeld voor de Amsterdamse club, met negentien doelpunten en elf assists tot gevolg. Naast Southampton en Ajax was Tadic eerder ook nog actief voor FC Groningen, FC Twente en Vojvodina.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
4
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties