Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wijst schikkingsvoorstel voor Edson Álvarez resoluut af

Laatste update:

Volgens Ajax is er bij de door Álvarez gemaakte overtreding geen sprake van brutality (wreedheid), zoals de UEFA in zijn richtlijnen voor rode kaarten voorschrijft. De Telegraaf meldt verder dat de Amsterdammers zich gesterkt voelen door uitlatingen van diverse topscheidsrechters, die vinden dat de actie met maximaal geel had moeten worden bestraft.

Álvarez werd tegen Vitesse vlak voor rust van het veld gestuurd door scheidsrechter Pol van Boekel. De 22-jarige middenvelder ging na een duel met Loïs Openda op het been van laatstgenoemde staan, die ten val was gekomen en dus al op het gras lag. Het incident ontging Van Boekel in eerste instantie, maar na inmenging van de VAR en het bekijken van de beelden aan de zijlijn, besloot de arbiter alsnog tot rood.

Al tijdens de wedstrijd noemde Arnold Bruggink de rode kaart op FOX Sports 'belachelijk'. "Ik vind dit onhandigheid, het is ongelukkig", aldus de oud-aanvaller. "Als je goed kijkt zie je dat hij de bal wil meenemen van Loïs Openda, maar wat hij daarna doet, dat hoeft hij niet te doen natuurlijk. Maar hij moet zijn voet natuurlijk ook ergens neerzetten. Dit moment is echt veel te kort voor een rode kaart. Ik vind het belachelijk."

Is de rode kaart voor Edson Álvarez terecht?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
15
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties