Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wil Luuk de Jong in januari terughalen naar Nederland'

Laatste update:

Sevilla is bereid om mee te werken aan een transfer van De Jong mits het bedrag dat Barcelona in het restant van het seizoen nog moet betalen door zijn nieuwe club kan worden voldaan. Dit komt volgens La Razón neer op twee miljoen euro. Als er meer clubs belangstelling tonen voor De Jong, zou Sevilla willen aansturen op een verplichte optie tot koop ter waarde van acht miljoen euro in de huurovereenkomst.

Op die manier zou Sevilla nog een deel van de in 2019 aan PSV betaalde transfersom van 12,5 miljoen euro kunnen terugzien, daar De Jong volgend jaar in zijn laatste contractjaar terechtkomt. Barcelona heeft momenteel eveneens een optie tot koop op De Jong, maar gaat die dus vrijwel zeker niet lichten. De 38-voudig Oranje-international speelde voorlopig negen wedstrijden voor Barcelona, waarvan vijf als basisspeler en waarin hij goed was voor één doelpunt. Sinds het vertrek van Ronald Koeman hoeft De Jong nauwelijks meer op speelminuten te rekenen

Barcelona zou afscheid willen nemen van De Jong om financiële ruimte te creëren voor winterse versterkingen. La Razón schrijft dat de vermeende belangstelling van Ajax mogelijk door Sevilla wordt gebruikt om de interesse van PSV aan te wakkeren. De naam van De Jong viel afgelopen zomer al in Eindhoven, voordat hij de overstap naar Barcelona maakte. Hij zou zelf hebben opengestaan voor een terugkeer bij de club waar hij tussen 2014 en 2019 onder contract stond.

Pierre van Hooijdonk noemde De Jong afgelopen weekeinde in gesprek met de NOS al een goede optie voor Ajax. "Ik denk bijvoorbeeld dat Luuk de Jong voor Ajax geen vreemde optie is. Je krijgt er een ander type bij en dat is alleen maar goed", sprak Van Hooijdonk. "Ik vind dat je als elftal voor elk scenario een plan moet hebben. Dus als het even niet loopt of je komt achter te staan, moet je iemand op de bank hebben zitten die iets anders brengt. Met Danilo is het poppetje voor poppetje wisselen. Ieder team moet een goede pinchhitter hebben."

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
1
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
84
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties