Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil op korte termijn contract 'openbreken, opwaarderen en verlengen'

Laatste update:

Dest speelde dit seizoen tot dusver zeven officiële wedstrijden van Ajax, waaronder drie in de voorrondes van de Champions League. Daarin heeft de jonge vleugelverdediger een uitstekende indruk gemaakt, waardoor de Amsterdammers hebben besloten om hem voor 'nog een aantal jaar' aan zich te binden. Ajax zou Dest reeds een voorstel hebben gedaan om zijn tot 2021 lopende contract te verlengen, zo weet ook Voetbal International te melden.

Ajax haalde Dest in 2012 weg bij Almere City, waar hij zijn eerste jaren als voetballer doorbracht. De vleugelverdediger doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdammers en maakte in oktober 2017 namens Jong Ajax zijn debuut in het betaald voetbal. Vorig seizoen kwam Dest tot zeventien optredens voor het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie, waarna hij in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (2-0 zege) zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax maakte.

Dest is deze week op pad met het nationale team van de Verenigde Staten, dat oefeninterlands afwerkt tegen Mexico (0-3 nederlaag) en Uruguay (in de nacht van dinsdag op woensdag). In de wedstrijd tegen el Trí had de rechtsback een basisplaats in het elftal van bondscoach Gregg Berhalter. Overigens kan Dest ook nog kiezen voor een interlandcarrière bij Oranje, daar hij nog geen officiële interland voor de Verenigde Staten heeft gespeeld en de KNVB hem ook graag wil hebben.

Goed besluit van Ajax?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties