Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil opvolger van Edson Álvarez wegplukken uit de Bundesliga

Laatste update:

Gruev is geen onbekende naam in de Johan Cruijff ArenA. De achtvoudig international van Bulgarije staat al langere tijd op het lijstje bij Ajax, dat echter tot op heden nog heeft toegeslagen. In juni 2022 wist BILD al te melden dat Ajax achter de Oost-Europeaan aan zat. Een jaar later speelt Gruev nog altijd voor Werder, al komt daar naar verwachting deze zomer wel een einde aan. Naast Ajax hebben ook clubs uit de Bundesliga, Engeland en Italië interesse getoond in Gruev. De Amsterdammers lijken op dit moment echter het meest concreet te zijn.

Werder-trainer Ole Werner reageerde na de blamerende uitschakeling tegen Viktoria Köln kort op de interesse in zijn pupil. "Om eerlijk te zijn weet ik niet of hij van club gaat veranderen", hield hij de kaarten tegen zijn borst. Gruev zelf liet zich onlangs in gesprek met Kicker al uit over de interesse van Ajax, dat leek te zijn afgehaakt. "Daar was ik blij om moet ik zeggen. Ajax is een topclub in het Europese voetbal die veel topspelers heeft voortgebracht", vertelde hij. "Maar dat is verleden tijd." Ajax heeft zijn interesse in Gruev echter nieuw leven ingeblazen.

Bij Ajax zou Gruev de opvolger moeten worden van Álvarez, die de club deze zomer na vier jaar verliet voor een avontuur bij West Ham United. De 1.85 meter lange Gruev, die naast de Bulgaarse ook over de Duitse nationaliteit beschikt, kwam tot op heden tot 61 duels voor de hoofdmacht van Werder Bremen. Eerder doorliep hij daar ook al de jeugdopleiding. De in Sofia geboren middenvelder zou in Amsterdam de concurrentiestrijd moeten aangaan met onder meer Benjamin Tahirovic en Branco van den Boomen, die zaterdag tegen Heracles Almelo het blok vormden achter nummer 10 Kenneth Taylor.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties