Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil portemonnee trekken voor vleugelaanvaller met aflopend contract

Laatste update:

Godts staat al een tijdje op de radar in de Johan Cruijff ArenA en wordt nu interessant omdat hij een aflopend contract heeft bij Genk. Dat hij nu ook nog eens furore maakt in het beloftenelftal, maakt dat Ajax interesse in hem heeft getoond en zelfs al een bod heeft uitgebracht. Het is niet duidelijk hoe hoog het bod van de regerend landskampioen is geweest, maar de Belgen hebben het beleefd geweigerd. De Amsterdammers zouden er ook voor kunnen kiezen om af te wachten en het talent in de zomer te halen.

Dat zou wel betekenen dat Ajax een half jaar misloopt, waarin het Godts kan laten wennen aan het niveau van Jong Ajax. Genk hoopt ondertussen dat het in ieder geval nog zes maanden kan profiteren van de diensten van de zeventienjarige vleugelaanvaller, die ook interesse geniet van AC Milan, Borussia Dortmund en clubs uit de Premier League. Zij zijn echter nog niet zo concreet geweest als Ajax.

Godts zat dit seizoen al bij de eerste selectie van Genk, maar werd teruggezet naar de beloften omdat hij zijn contract niet wilde verlengen. In de Challenger League, het tweede niveau van België, kwam hij vervolgens tot zeventien wedstrijden en zes doelpunten. Ook bereidde Godts een treffer van een ploeggenoot voor. De in Leuven geboren aanvaller kan ook als aanvallende middenvelder en centrale middenvelder uit de voeten.

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
9
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
12
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
6
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
29
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties