Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil selectie intact houden en zet streep door mogelijk winters vertrek

Laatste update:

De Telegraaf wist vorige maand te melden dat Valencia zich bij Ajax had gemeld met een voorstel om Álvarez tot het einde van het seizoen te huren, met een optie tot koop ter waarde van vijftien miljoen euro. Er werd toen geschreven dat Ajax niet onwelwillend stond tegenover het vertrek van de verdediger annex middenvelder en dat hij zelf een overstap naar de nummer zeventien van LaLiga ook wel zag zitten, mede vanwege zijn privé-situatie.

Omdat zijn vriendin Sofia voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) niet in aanmerking kwam voor een verblijfsvergunning, moest hij het steeds drie maanden zonder haar en zijn dochter stellen in Amsterdam. In die situatie is inmiddels verandering gekomen, waardoor een extra motivatie wegvalt om een transfer naar Spanje te maken. Ajax heeft aan Álvarez te kennen gegeven dat een winters vertrek van hem 'onbespreekbaar' is. Trainer Erik ten Hag wil zijn selectie met het oog op de zware tweede seizoenshelft intact houden.

De 31-voudig Mexicaans international werd in de zomer van 2019 voor vijftien miljoen euro overgenomen van Club América met de bedoeling dat hij de naar Juventus vertrokken Matthijs de Ligt moest opvolgen, maar hij wist bij Ajax nooit helemaal aan de verwachtingen te voldoen. Álvarez is lang niet altijd basisspeler in Amsterdam, waar hij voorlopig 36 officiële wedstrijden speelde. Dit seizoen begon hij aanvankelijk als basisspeler aan het seizoen, maar na de komst van Davy Klaassen verdween hij richting de reservebank.

Snap jij dat Ajax Edson Álvarez niet wil laten gaan?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties