Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil 'tragische fout' niet herstellen en houdt voet bij stuk

Laatste update:

Arbeiders uit diverse landen werken al jarenlang aan de bouw van stadions in Qatar voor het WK in 2022. Ook zouden de arbeiders onder zeer slechte omstandigheden hun werk moeten uitvoeren. Amnesty International is fel tegen de trip van Ajax en roept aandeelhouders op om vrijdagmiddag tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering in actie te komen.

Highlights Ajax - Willem II | Oefenduel

"Nog los van het maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen van Ajax, moet je je serieus afvragen of je als club, in ruil voor een smak geld, onder deze omstandigheden vrijwillig een trainingskamp wil beleggen in dat land. Vooral omdat algemeen bekend is hoe slecht de omstandigheden voor arbeidsmigranten de afgelopen jaren zijn geweest en nog altijd zijn", aldus Amnesty International tegenover AT5.

Liverpool weigerde eerder op humanitaire gronden te slapen in het Marsa Malaz Kempinski, een hotel in Qatar waar het team en de staf van Ajax wel gaan overnachten. "Dat geeft aan dat je wel degelijk een grens kunt trekken en een statement kan maken", zegt journalist en Ajax-lid Menno Pot, die spreekt van 'een tragische fout'. "Dat Ajax zo weinig principes heeft en geen ruggengraat, dat vind ik teleurstellend."

Een woordvoerder van Ajax laat aan de zender weten dat sport en politiek gescheiden moeten worden. "In januari zijn de omstandigheden daar het beste om optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Denk aan het weer, de velden, de accommodatie en de tegenstanders. En het is ons daar vorige keer goed bevallen. Dit jaar zijn wij uitgenodigd om aan een sterk toernooi deel te nemen, wat het naast de sportieve aspecten financieel ook interessant maakt", zo wordt er gedoeld op de 700.000 euro die Ajax ontvangt.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties