Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wil transfervrije slag slaan met aanbod voor enkelvoudig international'

Laatste update:

Porozo speelde in eigen land voor Independiente del Valle en Manta FC, alvorens Santos hem twee jaar geleden naar Brazilië haalde. De enkelvoudig Ecuadoraans international, die uit de voeten kan als rechtsback, centrumverdediger én defensieve middenvelder, wachtte bij de Braziliaanse club nog op zijn debuut in de hoofdmacht en had zijn contract kunnen verlengen, maar beide partijen zijn niet tot een overeenkomst gekozen.

De verdediger heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Europa en beraadt zich momenteel op de aanbiedingen die zijn binnen gekomen. AS claimt dat Ajax een van de clubs is die Porozo al een contract heeft aangeboden, maar ook Club Brugge en verschillende LaLiga-clubs hebben al concreet actie ondernomen om hem transfervrij over te nemen van Santos. De voorkeur van Porozo ligt naar verluidt bij een overstap naar Spanje.

Real Valladolid heeft al een ontmoeting met de entourage van Porozo achter de rug, maar heeft hem geen tekenbonus geboden. Het biedt de andere geïnteresseerde LaLiga-clubs een goede kans om de Blanquivioletas nog af te troeven. Ajax en Club Brugge zouden volgens de Spaanse sportkrant via een tussenpersoon een aanbieding hebben neergelegd bij Porozo. De Belgische club zou echter eerst een speler moeten verkopen voor de Ecuadoraan kan worden binnengehaald.

Meer nieuws

Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties