Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil wéér toeslaan in Denemarken: 'Een typische Ajacied'

Laatste update:

Dall geniet ook interesse van andere clubs in het buitenland. Zo bracht hij ook een bezoek aan Valencia. Na het bezoek aan Amsterdam vertelde hij op de website van Silkeborg: "Het was een eer om uitgenodigd te worden en ook een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu zaak om mezelf te blijven ontwikkelen."

Ekstra Bladet stelt dat de coronapandemie de voornaamste reden is dat Ajax de interesse in Dall nog niet heeft kunnen concretiseren en de beoogde deal voorlopig on hold is gezet. Als alle betrokken partijen instemmen, zal het gaan om een transfer van vier tot zes ton, exclusief variabele bonussen.

De krant omschrijft Dall als 'een typische speler voor Ajax'. "Hij is technisch goed onderlegd en kan in de aanval op diverse posities uit de voeten. Hij is snel en zeer bekwaam in de afronding." De aanvaller komt momenteel uit voor de Onder-19 van Silkeborg en kent Victor Jensen van Jong Ajax en Christian Rasmussen van Ajax Onder-17 van hun gezamenlijke periodes bij de vertegenwoordigende elftallen van Denemarken.

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
5
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
26
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties