Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wilde 'evenknie' van Ünüvar op voorspraak van Schreuder niet laten gaan

Laatste update:

Hansen kampt net als Ünüvar (die op huurbasis naar Trabzonspor trok) met moordende concurrentie in Ajax 1, waardoor er hoofdzakelijk wedstrijden in Jong Ajax voor hem in het verschiet lijken. Daarom had de jongeling wel oren naar een verhuur. FC Utrecht meldde zich als eerst om Hansen tijdelijk over te nemen, waarna Eintracht Frankfurt en Anderlecht volgden. Toen ook binnen de landsgrenzen de strijd om de aanvaller losbarstte, sprak Alfred Schreuder zijn wens uit hem in Amsterdam te houden.

De hoofdtrainer van Ajax 1 heeft op de vleugels naast Hansen de beschikking over Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Lucas Ocampos, Steven Berghuis en Francisco Conceição. Ook Mohammed Kudus zou er uit de voeten kunnen, net als de nog altijd afwezige Mohamed Ihattaren. Hansen zat dit seizoen dan ook nog niet bij de selectie van het eerste elftal. In de eerste vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen was de rechtspoot goed voor twee treffers en een assist.

Hansen heeft nog een eenjarige verbintenis in Amsterdam en Ajax wil deze maar wat graag openbreken. De gesprekken daarover zijn al enige tijd gaande. Het contract van Ünüvar werd onlangs al wel verlengd. De aanvallende middenvelder annex vleugelspits ligt nu tot medio 2026 vast in de Johan Cruijff ArenA. Afgelopen seizoen was Ünüvar de meest waardevolle speler van Jong Ajax met zestien doelpunten en twaalf assists in 33 competitiewedstrijden. De geboren Zaandammer kan vrijdag zijn competitiedebuut maken voor Trabzonspor.

Gaat Sontje Hansen dit seizoen zijn doorbraak beleven in Ajax 1?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
14
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties