Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wilde hem heel graag, daar had hij ook kunnen schitteren'

Laatste update:

"Ajax wilde hem heel graag, daar had Hans ook kunnen schitteren", vertelt Degryse in een interview met Het Laatste Nieuws. De voormalige PSV'er denkt dat de 27-jarige Vanaken, met een contract tot medio 2024 bij Club, een eventuele overstap naar de Premier League of LaLiga een stuk slechter had verteerd. "De techniek van Vanaken is wel oké, maar simpel. Blijft misschien de Duitse competitie over."

Clement is Stam dankbaar: 'Na Nouri-drama kreeg ik alle ruimte'

Degryse is evenwel overwegend positief over de kwaliteiten van de Belgische middenvelder, die vier interlands namens België achter zijn naam heeft staan. "Vanaken heeft een groter volume dan veel mensen denken, hij is altijd fit. Daar zouden ze hem kunnen gebruiken. Maar ik denk dat Hans gelukkig is waar hij is. Ik zou hem alleen zeggen: 'Zorg dat je later geen spijt hebt dat je het niet geprobeerd hebt", aldus de analist.

Vanaken was afgelopen zomer echter niet bezig met een vertrek uit Brugge, ondanks de interesse van onder meer Ajax. "Je hoort altijd over interesse, maar ik begin pas te luisteren als er iets concreets of tafel komt. Er was sprake van Ajax dat me volgde, maar met als, als, als ben je niet veel. Ik heb er geen nood aan om zulke dingen te weten", zo liet Vanaken destijds weten in gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik ben hier supergelukkig en heb geen enkele reden om te vertrekken."

Zou Hans Vanaken een aanwinst zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
0
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties