Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wilde twee miljoen betalen voor stand-in Onana: 'Ik besloot niet te gaan'

Laatste update:

Eupen promoveerde in 2016 naar de Pro League en Van Crombrugge liet in de hoogste voetbalafdeling van België een goede indruk achter. "Na het eerste seizoen was er interesse van Ajax. Ik heb toen besloten daar niet naartoe te gaan", blikt de 25-jarige doelman terug in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "De Belgische transfer, waar ik mijn zinnen had op gezet, kwam er niet. Naar het buitenland had toen gekund, maar dat is net niet doorgegaan."

Afgelopen zomer was er bovendien interesse van Sassuolo. De Serie A-club wilde volgens Van Crombrugge voldoen aan de vraagprijs van twee miljoen euro, net als Ajax. Belgische clubs bleken tot dusver niet bereid om zo ver te gaan. "Dan is het aan mij om daar lessen uit te trekken. Maar uitstel is geen afstel. Als er dit keer een goeie aanbieding komt uit het buitenland waar de drie partijen zich in vinden, doe ik het wel. Voor mijn carrière is het nodig om ergens naartoe te gaan waar ik uit mijn comfortzone word gehaald."

"Ik wil weten waar mijn sportieve limieten liggen", aldus Van Crombrugge. Ploeggenoot Siebe Blondelle, ex-speler van VVV-Venlo en Vitesse, zou zelf 'zeker' naar Ajax en Sassuolo zijn gegaan, vertelt hij. "Want ik ben, verdediger zijnde, een fan van Italiaans voetbal, het land waar verdedigen een kunst is. Hendrik had dat ook aangekund, zowel Ajax als Sassuolo, maar als je je niet honderd procent goed voelt bij een keuze, kun je beter blijven."

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties