Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax woest op KNVB na uitspraken over Brobbey: 'Te gek voor woorden!'

Laatste update:

Ajax maakte onlangs wereldkundig dat Brobbey zijn aflopende contract niet gaat verlengen. De afgelopen tijd is de deur naar een eventueel langer verblijf van de negentienjarige spits toch op een kiertje komen te staan. Zijn naam werd echter tevens in verband gebracht met een overstap naar RB Leipzig. "Julian Nagelsmann is daar. Je moet natuurlijk spelen, maar ik vind het wel een heel bijzondere trainer. Mijn zoon heeft onder hem gewerkt bij Hoffenheim. Dat had hij niet willen missen", zei Hoogma recentelijk in VoetbalTijd, een liveshow op YouTube. Zoon Justin Hoogma, momenteel verhuurd aan FC Utrecht, speelde bij TSG 1899 Hoffenheim onder Nagelsmann.

"Hij zou Brian moeten adviseren bij Ajax te tekenen en moeten zorgen dat zulke spelers aan boord van clubs in de Eredivisie blijven", zo reageert Overmars nu op die woorden van Hoogma. Ondanks dat Ajax recent communiceerde dat Brobbey niet zou bijtekenen, heeft men de hoop nog niet opgegeven dat hij langer in Amsterdam blijft. "Daarna is duidelijk geworden dat we nog alles in het werk stellen om Brian te laten bijtekenen. Erik ten Hag heeft dat ook meermaals aangegeven."

Overmars wil aan De Telegraaf niet bevestigen dat hij vorige week naar Monaco vloog voor onderhandelingen met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Brobbey. "We hebben een aanbieding gedaan waarvan je van je stoel valt. Nee, de hoogte van het salaris geef ik niet. Maar uit het voorstel spreekt heel, heel veel vertrouwen", zegt de directeur voetbalzaken van Ajax. Hij belooft dat Brobbey ondanks de komst van Sébastien Haller veel speelminuten gaat krijgen en stelt dat Ajax met hem hetzelfde idee heeft als met Ryan Gravenberch. De afgelopen weken kwam de jonge spits geregeld als invaller binnen de lijnen.

Omdat Brobbey mogelijk in de toekomst voor Oranje gaat spelen, acht Overmars het handig dat Hoogma 'een speler als Brian gewoon het beste advies geeft of er helemaal niets over roept'. "Ik hoop echt dat Brian en zijn zaakwaarnemer alsnog voor een nieuw contract bij Ajax kiezen. Dat is voor iedereen het beste", stelt Overmars. "Wij halen in Europa het leeuwendeel van de punten voor Nederland binnen. Dan vecht je om een toptalent te behouden. En dan krijg je dit … Het is te gek voor woorden!"

Snap jij de woede van Ajax?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties