Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wordt afgeschminkt door Liverpool en ligt uit Champions League

Laatste update:

Schreuder hield vast aan zijn opstelling, met daarin Brian Brobbey in plaats van Mohammed Kudus als spits. De trainer maakte positioneel wel een wijziging: Daley Blind ging terug naar de linksbackpositie, Calvin Bassey stond centraal achterin. Liverpool kampte met personele problemen en moest onder meer Thiago Alcántara, Luis Díaz en Diogo Jota missen. Wel keerde de herstelde topaankoop Darwin Núñez terug in de basis.

Ajax begon ijzersterk en speelde Steven Berghuis al in de derde minuut vogelvrij. De nummer 10 had de hoek voor het uitkiezen, maar schoot op de paal. Binnen de eerste twintig minuten deed Ajax nog twee serieuze pogingen: schoten van Berghuis en Jorge Sánchez mislukten echter. Het Amsterdamse offensief ebde weg en Liverpool kwam meer aan aanvallen toe. De eerste echte dreiging kwam van Mohamed Salah, die zijn intikker geblokt zag worden door Bassey. Daarna schoot Andy Robertson uit een lastige hoek in het zijnet.

In de 35e minuut volgde een nieuwe gigakans voor Ajax. Brobbey gaf laag voor op de compleet vrije Dusan Tadic, die na zijn aanname op Alisson Becker stuitte. Aan het eind van de eerste helft riep Ajax de problemen over zich af. Sánchez liet zich bij een kopduel kinderlijk aftroeven door Jordan Henderson, die met buitenkant voet Salah bediende. De Egyptenaar wipte de bal in één beweging over de ver uitgekomen Remko Pasveer, die ook niet vrijuit ging: 0-1. De Amsterdammers kwamen vlak voor het rustsignaal goed weg toen Liverpool weergaloos door de defensie combineerde, maar Núñez besloot de aanval in alle vrijheid met een schot op de paal.

Na rust ging het alsnog compleet mis voor Ajax. Sánchez werd bij een hoekschop afgetroefd door Núñez, die met het hoofd precies de hoek vond: 0-2. Direct daarna viel de beslissing, toen Salah de diepgaande Harvey Elliott bediende. De middenvelder brak door en knalde uit een lastige hoek prachtig raak: 0-3 na 52 minuten. Schreuder greep in door vrijwel meteen drie keer te wisselen. Kenneth Taylor, een van de invallers, kreeg snel een kans uit een voorzet van rechts, maar volleerde over. Ook Jurriën Timber kwam dicht bij een eretreffer: de verdediger schoot een meter naast na een knappe dribbel door de as.

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
3
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties