Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax wordt tegenwoordig in één adem genoemd met Barcelona en Real Madrid'

Laatste update:

De Europese successen en de 'randvoorwaarden' zijn aanwezig in Amsterdam, zo ziet Van Praag. "Ik durf nu wel te zeggen dat de naam Ajax vandaag de dag in één adem wordt genoemd met Barcelona en Real Madrid", laat hij optekenen. "Dat komt door wat er hier op het veld wordt gedaan, want dat is in het buitenland ook te zien. Daar kunnen ze nu ook naar wedstrijden van Ajax kijken en dan zien ze fantastisch voetbal. Dat we dan ook nog zo'n mooi stadion hebben, versterkt het alleen maar. Dit is een mooie situatie voor de club."

Volgens de erevoorzitter van de regerend landskampioen is veel te danken aan het huidige bestuur van de club. "Een aantal jaar geleden namen de directie en de Raad van Commissarissen van Ajax het moedige besluit om de balans tussen spelers van buiten en spelers uit de jeugdopleiding te veranderen. Zij zagen toen dat als je echt aan wil haken bij de Europese top, dat je dan wel uit een ander vaatje moet gaan tappen. Je moet groter denken als je elk jaar Champions League wilt spelen en dat hebben Edwin van der Sar en de RvC gedaan."

Sinds Ajax het 'salarisplafond' verhoogde en spelers als Dusan Tadic en Daley Blind haalde, gaat het vooral in Europees opzicht goed met de regerend landskampioen. In 2019 werd de halve finale van de Champions League gehaald en deelname aan het miljoenenbal is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Dit seizoen neemt Ajax het in de groepsfase op tegen Liverpool, Napoli en Rangers. De Schotten werden al met 4-0 verslagen, maar de uitwedstrijd op Anfield leverde een 2-1 nederlaag op.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties