Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax worstelt met positie Van der Sar; mogelijk andere rol'

Laatste update:

Van der Sar werd na de verloren Europa League-finale al aangerekend dat hij de raad van commissarissen niet had geïnformeerd over het dreigende vertrek van Peter Bosz. Hij wilde niet aan de eisen van de oefenmeester voldoen en nam, aanvankelijk zonder medeweten van de rvc, afscheid van de technische staf. De keuze voor Marcel Keizer als opvolger van Bosz werd als de volgende directieblunder bestempeld.

Het advies van de bestuursraad, die in dezen geen beslissingsbevoegdheid heeft, en rvc om Keizer in ieder geval bij te laten staan door een ervaren coach werd door de directie in de wind geslagen. Vervolgens werden bij de noodzaak en het tijdstip van het ontslag van Keizer én het vroegtijdig benaderen van Erik ten Hag openlijk vraagtekens gezet.

Van der Sar erkende al eerder geen miljoenenbedrijf te kunnen leiden. Hij was destijds voorstander van het langer aanblijven van toenmalig algemeen directeur Michael Kinsbergen, maar hij werd door de inmiddels vertrokken rvc-voorzitter Hans Wijers alsnog in het diepe gegooid. Niet iedereen staat achter een vertrek van Van der Sar, zo verzekert het dagblad. Bij de rvc werd er door diverse leden op aangedrongen de oud-international in een andere functie te behouden voor de organisatie.

Van der Sar is immers een uitstekend bestuurslid van de European Club Association (ECA) en een belangrijke troef tijdens commerciële trips in het buitenland. De algemene opinie binnen Ajax is dat Van der Sar te veel naar de verkeerde mensen heeft geluisterd.

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
15
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
49
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties