Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wrijft handen: Dijks geniet interesse Feyenoord

Laatste update:

De rij met geïnteresseerde clubs in Dijks wordt steeds langer, zo verzekert De Telegraaf. AZ heeft afgelopen week al met Willem II onderhandeld over een transfersom om het nog een jaar doorlopende contract af te kopen. Celtic meldde zich bij zaakwaarnemer Dick van Burik om zich te informeren over de transfervoorwaarden. Alle geïnteresseerde clubs kregen te horen dat er pas aan het einde van het seizoen zaken kan worden gedaan, omdat Dijks zich nu op het Eredivisie-slot wil focussen.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax ziet de aanzwellende belangstelling voor Dijks handenwrijvend aan. De sportbestuurder bedong bij Willem II een doorverkooppercentage van vijftig procent. De voormalig jeugdinternational kwam in Amsterdam niet verder dan negen duels in de hoofdmacht. Na een seizoen op uitleenbasis bij sc Heerenveen kreeg hij vorig jaar zomer van Frank de Boer te horen dat hij geen toekomst bij Ajax meer had. In het tenue van Willem II ontpopte Dijks zich dit seizoen echter tot een van de beste linksbacks van de Eredivisie.

... is de beste club voor Mitchell Dijks

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties