Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zal 'goede voetballer' nog niet halen: 'Normaal gesproken blijft hij'

Laatste update:

De negentienjarige Sinkgraven komt nog maar net kijken in het noorden en staat op iets meer dan dertig wedstrijden in de Eredivisie. Lodeweges hoopt dat hij nog wel zes jaar met zijn getalenteerde middenvelder kan samenwerken. "Ik denk van niet hoor, maar het is wel heel mooi dat hij normaal gesproken gaat blijven. Daley is voor ons een heel belangrijke jongen. Een goede voetballer ook, we zijn blij met goede voetballers", zegt trainer Dwight Lodeweges tegen FOX Sports.

De coach van sc Heerenveen realiseert zich terdege dat Sinkgraven pas negentien jaar is. Daarom wilde hij hem ook niet te hard aanpakken, toen de middenvelder het de laatste wedstrijden wat minder deed. "Ik denk dat je hem niet te veel op zijn sodemieter moet zitten. Ik moedig hem aan om lekker te spelen. En hij leert ook snel van de dingen die hij niet goed doet", heeft Lodeweges gemerkt.

Vorig weekend zei Lodeweges dat hij in de dagen die volgden even met Sinkgraven zou gaan praten over diens vormdip. Tegen NAC speelde hij niet zo sterk en volgens zijn trainer wilde hij het iets te gemakkelijk doen. Lodeweges merkte dat sommigen zijn woorden verkeerd interpreteerden en corrigeert de buitenwacht nu. "Ik heb hem aangeschoten en heb gezegd dat het allemaal opgeblazen is. Gewoon je ding doen, lekker voetballen en je kunsten vertonen. En klaar, door."

Ajax kan Daley Sinkgraven het beste...

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties