Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zal meedenken om tot een oplossing te komen, dat heeft hij verdiend'

Laatste update:

De 28-jarige doelman komt tot op heden veel in actie tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar dat is vooral omdat eerste keus Jasper Cillessen van een vakantie mocht genieten nadat hij met het Nederlands elftal de derde plaats bereikte op het WK in Brazilië. De Boer heeft al duidelijk dat Oranje-goalie Cillessen weer onder de lat zal staan als de Amsterdammers aan de competitie beginnen.

De trainer snapt dat Vermeer openstaat voor een vertrek bij Ajax. "We hopen natuurlijk dat Kenneth blijft, maar hij is de minste zekerheid die we hebben", laat De Boer weten aan Voetbal International. Directeur voetbalzaken Marc Overmars geeft aan dat de clubleiding niet al te moeilijk zal doen als clubs zich voor Vermeer melden. "We zullen met Kenneth meedenken om tot een oplossing te komen. Dat heeft hij verdiend."

-
Denk je dat Kenneth Vermeer deze zomer nog vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties