Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zal na drie verloren edities de Johan Cruijff Schaal weer winnen'

Laatste update:

De afgelopen dagen kon op de frontpage gestemd worden op de uitkomst van de strijd om de Nederlandse 'Supercup'. Meer dan 13.000 bezoekers brachten hun stem uit en het merendeel van hen, liefst 78 procent, rekent op een zege voor het team van Frank de Boer. Iets meer dan 1 op de 5 fans, 22 procent, denkt dat Gertjan Verbeek en zijn spelers aan de haal zullen gaan met de eerste prijs van dit seizoen.

Op papier lijkt Ajax er beter voor te staan. De Boer hoefde nog geen belangrijke spelers uit te zwaaien, daar waar Verbeek juist sleutelspelers kwijtraakte: Adam Maher en Jozy Altidore. Bovendien speelt Ajax in het eigen stadion, hetgeen een voordeel kan bieden. Toch zegt dat lang niet alles. Ajax verloor namelijk de laatste drie keer dat het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal stond.

In 2010, 2011 en 2012 ging het mis tegen FC Twente (twee keer) en PSV. De laatste maal dat de Amsterdammers wonnen, was in 2007. De teller van winst en verlies is nu in balans: zeven om zeven. AZ mocht in 2009 voor het eerst meedoen, als regerend kampioen. Het won toen direct van sc Heerenveen. De laatste keer dat een club het seizoen begon én eindigde met een schaal (de landstitel) dateert al weer uit 2001, toen PSV beide trofeeën won.

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
53
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties