Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax 'zet alles op alles' en doet De Jong aanbieding

Laatste update:

De Jong heeft de laatste weken geen basisplaats meer en besloot onlangs om de contractbesprekingen voor zich uit te schuiven. "Hij dacht een betere onderhandelingspositie te hebben als hij zich vast in de basis zou hebben geknokt", schrijft het dagblad. De directie en technische staf willen koste wat kost voorkomen dat De Jong zijn handtekening misschien níet zet en zetten daarom 'alles op alles' voor De Jong, klinkt het.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Met het voorstel loopt de clubleiding al vooruit op de basisplaats van De Jong, die tegen zijn oude club Willem II (1-3) als invaller in het veld kwam", zo schrijft De Telegraaf. De huidige verbintenis van het talent loopt tot de zomer van 2019 door en De Jong kan dus met drie jaar verlengen. Wat voor salaris daarbij hoort of welke clausules er in de arbeidsovereenkomst worden opgenomen, daarover is niets bekend.

De Jong maakte in de zomer van 2015 de overstap van Willem II naar Ajax en maakte in september 2016 in de bekerwedstrijd tegen Willem II zijn debuut in het eerste elftal. Inmiddels staat De Jong op twee doelpunten en twee assists in 21 officiële wedstrijden. In dienst van Willem II kwam hij eerder tot drie duels in de hoofdmacht.

Denk jij dat Frenkie de Jong gaat bijtekenen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties