Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zet deze winter in op hereniging met Jan Vertonghen'

Laatste update:

Vertonghen kan besluiten zijn contract niet meer te verlengen en komende zomer transfervrij de deur uit te lopen bij Tottenham. Vanaf vandaag mag de Belg praten met eventuele toekomstige werkgevers over een dienstverband voor na de zomer. Naast Napoli zou ook Ajax azen op een samenwerking met Vertonghen, die eerder al actief was voor de Amsterdammers.

Mourinho in talks with Levy about Spurs contract rebels

In de zomer van 2012 werd Vertonghen voor circa 12,5 miljoen euro verkocht aan the Spurs, waar de verdediger uitgroeide tot een gewaardeerde kracht. Ook onder José Mourinho is Vertonghen verzekerd van veel speelminuten. De Belg speelt bij de Londenaren veelal als centrale verdediger, maar is ook regelmatig als linksback te bewonderen geweest.

Mogelijk komt een hernieuwde samenwerking tussen Ajax en Vertonghen in een stroomversnelling door een ontstoken hartspier bij Daley Blind, zo suggereert de Engelse krant. Het is onduidelijk hoe ernstig de kwaal is bij de Oranje-international en of hij dit seizoen nog veel gaat spelen. Zodoende zou Ajax om zich heen kijken, met Vertonghen mogelijk als winterse versterking tot gevolg.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties