Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde

Laatste update:

"Ik vind het gaaf om jonge spelers op te pakken, te begeleiden naar het eerste elftal, ze honderd wedstrijd laten spelen en dan pas een stap maken." Misehouy tekende uiteindelijk niet bij Albers, maar werd door de spelersmakelaar wel ondersteund. Dat ging in het begin goed, vertelt de zaakwaarnemer.

"Uiteindelijk was zijn doel om in de winter met Ajax mee te gaan trainen op trainingskamp. Dat is ook nog gelukt. Toen kwam hij daarvan terug en kwam Kelvin de Lang naar me toen en zei hij: Guido, hij is aan het eind van het jaar transfervrij. Ik wil dat hij voor 15 januari gaat bijtekenen''"

"Dat heb ik toen bij hem (Misehouy, red.) neergelegd en kreeg hij een contract voorgelegd wat hem niet zinde. En toen dacht hij dat ik met Ajax onder een hoedje speelde." Het contract dat Misehouy voorgeschoteld kreeg, was heel behoorlijk, verzekert Albers.

"Dat was het niveau Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Vaclav Cerny. Begin gewoon daar. Er is geen club in de wereld die je niet beter gaat belonen als je presteert." Hans Kraay junior vraagt vervolgens aan de spelersmakelaar of het klopt dat Misehouy een tekensom van één miljoen euro eiste.

"Daar ga ik niets over zeggen. Maar hij wilde iets, wat Ajax niet wilde en daarna is hij uit de trainingen gezet en is hij overgestapt naar weer een andere zaakwaarnemer. Dit is voor dit soort spelers dood- en doodzonde", treurt Albers. "Want dit is een hele bijzondere speler. Alleen: hij moet nog prof worden."

Eerder deze maand plaatste Misehouy, te gast bij Manchester City, een foto met Erling Haaland op zijn Instagramkanaal. Die foto is in december genomen, vertelt Albers, die alvast wat op de zaken vooruitloopt. "Dan kom je bij Lommel SK of een andere dochteronderneming van de City Group terecht, terwijl je hier bij Ajax zit."

Kraay junior stelt vervolgens dat zijn zaakwaarnemer 'niet goed bij zijn hoofd is', als hij hem naar Manchester City loodst. "Nu heeft hij negen maanden niet gevoetbald." Albers is het roerend eens met de analyticus en baalt nog steeds hoe het is afgelopen met het talent.

"Hij had hier in de ArenA gewoon kunnen spelen. Als er ooit een seizoen is geweest waarin je bij Ajax 1 de kans zou krijgen, was het dit seizoen. Want die kwaliteiten heeft hij. Ik dacht echt: deze jongen, straks 50.000 man die naar Misehouy gaan kijken: dat wordt een sensatie."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
6
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
20
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
11
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties