Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zet reuzenstap van 'tien jaar': 'Zijn Viergever en Hendrix nog genoeg?'

Laatste update:

Frenkie de Jong gaat voor maximaal 86 miljoen euro en Matthijs de Ligt lijkt in elk geval onhoudbaar voor Ajax. Van der Gijp voorspelt dat Hakim Ziyech ook vertrekt, evenals David Neres 'als er een goede aanbieding komt'. Hij denkt dat Ajax de komende tien jaar niet meer zo ver zal komen in de Champions League. "Maar weet je wat het is: door één zo'n jaar loop je tien jaar voor op PSV en Feyenoord. Die gaan dat niet meer inhalen."

"PSV moet ook de keuze gaan maken: vinden we Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Daniel Schwaab goed genoeg?", voegt Van der Gijp daaraan toe bij Veronica. Advocaat vindt ook dat er 'iets' moet gaan gebeuren bij PSV. "Ajax wordt het Bayern München van Nederland. Ik weet niet of Feyenoord het kan, maar bij PSV zitten veel grote bedrijven die zich zullen moeten roeren. Dat zou goed voor Nederland zijn."

De trainer van FC Utrecht is lovend over de rol van Erik ten Hag in het succes van Ajax. Hij geeft aan dat Ten Hag 'heel wat' over zich heen kreeg aan het begin van het seizoen. "Hij begon bij een nieuwe club, kende de spelers niet zo goed en werkte op een ander niveau. Nu heeft hij te maken met spelers met een eigen mening, etcetera. Het kost tijd om dat goed neer te zetten. Ik vind dat hij het uitstekend gedaan heeft. Hij is altijd zichzelf gebleven. Dat vind ik heel knap."

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
49
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties