Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zet streep door Olympische droom van Antony

Laatste update:

Ten Hag heeft zondagmiddag na afloop van de 1-3 overwinning op Vitesse laten weten dat er geen potentiële basisspelers van Ajax mogen deelnemen aan de Olympische Spelen. De club is niet verplicht om spelers af te staan omdat het een Onder-23-toernooi betreft. Behalve Antony zal daarom ook Lisandro Martínez geen toestemming krijgen om met Argentinië deel te nemen aan de Olympische Spelen. "Antony reageerde gelaten op het bericht", wordt Ten Hag geciteerd door De Telegraaf.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Antony Santos (@antony00)

"Ik begrijp Ajax wel, dat ze denken dat het geen ideale voorbereiding voor deze jongen", reageerde Ronald de Boer zondagavond bij ESPN. Hij benadrukt dat Ajax niet verplicht is om spelers te laten gaan naar de Olympische Spelen. "Het is bij dat soort landen wel een eer om voor je land uit te komen. Het is een unieke ervaring, dus Antony zal niet blij zijn."

Brazilië onder-23 is op de Olympische Spelen ingedeeld in een groep met Duitsland, Ivoorkust en Saudi-Arabië. Op 22 juli komen de Zuid-Amerikanen in actie tegen Duitsland, waarna duels met Ivoorkust (25 juli) en Saudi-Arabië (28 juli) volgen. De finalerondes worden gespeeld van 31 juli tot en met 7 augustus. Op zondag 8 augustus komt Ajax in actie in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, terwijl in het weekend van 14 en 15 augustus het Eredivisie-seizoen van start gaat.

Ten Hag liet tijdens een persconferentie weten dat de Ajacieden die zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal zich niet op 24 mei zullen melden bij bondscoach Frank de Boer. De club hoeft zijn spelers volgens de reglementen pas uiterlijk 31 mei af te staan aan Oranje. "We zullen met Frank de Boer per speler kijken wanneer ze zich melden", aldus Ten Hag.

Snap jij het besluit van Ajax?

Meer nieuws

Ajax Vrouwen verslaan Fortuna Sittard en winnen zesde TOTO KNVB Beker
3
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
10
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties